Besök våra andra företag i Meccom Group

 

 

 

Våra tjänster

Våra tjänster inom teknisk isolering


Industri isolering


• Isolering av cisterner, ugnar, pannor och rörledningar
• Isolering av rör-och avgaskanaler.
• Ljud isolering
• Alla typer av plåtbeklädnader
• Madrassisolering


VVS Isolering


De främsta anledningarna att rörisolera är för att effektivisera funktioner, sänka värmeläckage (motverka värmeförlust) eller helt enkelt av säkerhetsskäl då vissa typer av rörledningar medför mycket höga temperaturer som kan komma att bli en säkerhetsrisk för dess omgivning. Viktigt att tänka på är att även kalla rör behöver kompletteras med isolering för att motverka kondens samt bidra till en längre hållbarhet när det kommer till driftanläggningar.


Madrassisolering


Isolerings madrasser – är madrasser fyllda med isoleringsmaterial och skräddarsys efter t ex ventilen. Monteras på ventilen med kardborre, hakar med fjäder eller spännband. Den är mycket lätt att demontera och återmontera av er personal, vaktmästare eller entreprenör vid underhåll och reparation.


Tillverkning av Ventilationskanaler


Isolerings kompaniet tillverkar alla typer av ventilationskanaler och detaljer i galvplåt, svartplåt, rostfritt samt övrigt förekommande material. Vi bemästrar konstruktioner i alla normalt förekommande plåttjocklekar, och kan på så sätt tillfredsställa samtliga behov inom ventilationsbranschen.


Montage av ventilation


Vi kan även tillhandahålla personal till att montera ventilations anläggningar enligt kundens önskemål.


Ventilations Isolering


Kanaler för tilluft, återluft eller frånluft som är anslutna till värmeåtervinning får inte förlora sitt energiinnehåll på vägen till inblåsningsställe eller återvinningsaggregat. En effektiv isolering begränsar temperaturfallet, minskar energiförlusterna och ökar verkningsgraden på återvinningsaggregatet.

IMG_7490_mindre
Mibil Bilder 018 - Kopia_mindre
IMG_7468_mindre
IMG_7471_mindre
IMG_7475_mindre
IMG_7480_mindre